To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Saturday, February 19, 2011

Buncis telur kicap ala pemalas!!


hai,,hari ni kita makan pe yang ada kat dapor jer yer,,pe yg ada freez xpayah nk demand2 haha,,so pe yg ada kita leh create jd resepi yg mungkin pelik & dianggap resepi ntah hape2..but i like!!! meh puan wiyah tunjuk resepi goreng sayur mak dara + orang bujang di parit raja neh..
orang2 dlm umah wiyah..silalah redho jer yer,,wiyah x tau jenis masakan apa yang wiyah masak neh! kahkah...telan jer la yer
.
.
k..jom kita tengok


********************
Buncis Telur Kicap ala pemalas macam wiyah
********************

bahan2:

buncis + carrot + tomato
bwg besar + bwg putih + cili padi [hiriskan]
telur [goreng hancur]

cara masak:

1. goreng telur biar hancur
2. then masukkan bahan hiris, masak sampai wangi
3. masukkan sayur + kicap + perasa SESEDAP RASA
4. siap dah!! ;-)



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...