To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Sunday, February 6, 2011

Sepagi Dipasar Borong Kemaman ( Last Part)

sambungan drp part 2...

salam pg isnin semua! hurm monday blues sgt xde mood nk g class hr ni..dah la jap lg kena present,,haih ape la nk bebel kat dpn tu agaknyer...[mood risau..asyik ulang toilet jer tanda xready lagi]

otw blik lps beli barang kering pagi tuh..mak wiyah ckp jom kita g breakfast kat kedai dpn tuh! mmg mak dah pean dr awal jgn breakfast lg...kita mkn kat sana nanti ..makan pe ntah!
last2 ni rupanya mak wiyah nk ajak makan..hooyehh!!

pagi2 neh..jom kita g breakfast dulu (*_*)

nasi dagang terengganu...mmg d best la! we ol 3 org sume mkn neh [ wiyah, hubby & mak]..tp sayang wiyah xleh nk abiskan nasi dagang ,,maybe dah lama x makan rasa muak cket ckot + order plak air MILO...thats y rasa nk termuntah!! [rasanya dah dkt sethn lebiy kot xmkn nasi dagang]..haha feeling duk oversea jer kan..sampai nasi dagang pon da lama x makan!

ni nasi dagang + acar



ni plak partner nasi td..gulai ikan tongkol! mmg terbaikla gulai kat sini..

nk tau nama kedai??? alahai wiyah x ingat plak nk tengok nama kedai tuh..sbb lapar sgt kan...resepi???? hurm tu pon xder gak..blom menuntut ilmu nasi dagang lagi la!! hehe

anyway u ol sume dah breakfast ker belom neh..kalo belom pe kata g makan dolu!! kkkk nk siap2 g class da ni..


Tamat..part g pasar sekali setahun!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...