To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Friday, February 18, 2011

Rindu Kamu , rindu kamu, rindu kampung halaman!!!


hai..dah byk hr x update diary ni,,sibuk sgt lately neh dengan assignment & presentation..diam x diam dah dekat 3mggu wiyah berkampung kat parit raja neh...dah 3minggu jugakla xjumpa ngan famili kat kampung & kekasih hati + Chenta hati + penawar hati wiyah = en.suami tersayang,,

knp hari ni wiyah jd rindu sgt22...?
.
.
.
hurm sebenarnye,,,hari ni pagi2 lagi en.hubby dah sms...baby balik tak hari ni??..nk gerak kul brape agak2? en.hubby nk apply cuti...wiyah tanya la kenapa?? en hubby jawab : abg xkemas umah lg la..mesti takut wiyah naik hantu la tu rumah mcm sarang tikus...haih dah bleh bayang umah tu macamana..:-D,,
.
.
itu yang jd teringat kan semua org...haih besnyer la kalo dpt balik!!
.
.
rindu sangat la tu yer..sabar yer abg..baby sedang berjuang ni! haih sedih plak baca SMS td,,dah la time tu duk dlm kelas statistik,,siap bleh berSMS lg,,hahaha sorry abg..baby byk keje sgt xsempat lg di week,,insyaAllah next week eh..siap plan nk ponteng hr isnin & selasa (dpt la blik lama cket..kuikui)


yer la..baby ngaku,,,baby pon rindu abang gak!! sangat2 hokey...200% tau!


apa pon sgt rindukan mereka2 ini semua...rindu sangat2! bukan cket sgt banyak....rasa sebak dah jiwa ni bila teringat so wiyah nk share time famili wiyah berkumpul..time raya jer ada semua,,,time lain hai semuanya sibuk dengan urusan masing2..termasuklah wiyah

layan jer la yer...tp wiyah xder time neh,,turn kat umah mertua ;-(

anak2 buah aku yg bijak & byk mulut especially acha! huhu

skang dah 14 org ank buah + 2 org lg dis year

big famili...rindukan momen2 neh! so sad...:-(

bakal dpt baby baru september dis year...wiyah? hurm xtaulah..hanya mampu berdoa

famili kakak yg ke-2

family kakak-1st
.
.
.
family abg...& adik 2nd last xder,,sori yer! may be next time yer

& sangat2 rindukan kalian semua...SERIUS x tipu!!


ok sampai sini saje..nk tdo & mlm ni nk wat PS lg!! chapter 3 plak..

2 comments:

hasyah said...

balik kampung kim salam sume

Wiyah said...

insyaAllah karo xder aral khamis ni blik la kot..terpaksa kena monteng kelas la coz xder masa langsung!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...