To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Saturday, August 27, 2011

Diuji lagi untuk kali ke-4..aku redho

assalamualikum wbt

salam ramadhan ke-27 & selamat pulang ke kampung & salam aidilfitri 2011...buat semua kawan2 , blogger & silent reader..thanks coz sudi singgah & jenguk kat sini

saat n3 ni ditulis wiyah baru jer discharge dari wad @ HTAA due to miscarriage again for the 4th time pregnancy!! alhamdulillah syukur coz complete abortion @ toilet at home by 4am on 25 August 2011 thursday... 

segalanya telah tertulis & dirancang baik olehNya.....semoga ada hikmah disebalik semua yang berlaku..Kami redho & pasrah dgn kehilangan BABY kami untuk kali ke-4,,sesungguhnya ketentuan dariMu adalah yang terbaik buat kami,,kami berdoa agar ada lagi rezeki untuk kami..

tahun ni raya dalam berpantang ;-(

akan kami terukan usaha & momohon doa pada Mu ya Allah..

pada semua...wiyah ucapkan selamat hari raya & berhati-hati semasa dalam perjalanan & selamat ampai ke destinansi yang ditujuui..insyaAllah

11 comments:

AniE said...

wiyah.....

saya harap awak lebih kuat n bersabar...
sesungguhnya Allah lebih mengetahui....

salam aidilfitri,
jaga diri ya....
jaga kesihatan tu...

Wiyah said...

thanks anie...wiyah kena kuat utk hadapi semua ni,,wiyah dah kering air mata x mampu nagis lagi...

Nisa Greennnpanda said...

sabo la ye wiyah..moge 1 ari nnti Allah akn perkenankn doa wiyah..

btw, slamat ari raye ye.. ^_^

indahhouse said...

Salam wiyah,
Allah Maha Pengasih. Dia sayangkan anak-anak Wiyah, Dia juga sayangkan Wiyah.
si dia pergi di bulan Ramadhan, bulan barakah. Takziah atas kehilangan. Moga Wiyah kuat.. Amin.

eKa said...

ya allah ya tuhan ku.kuatnya ujian wiyah...terkejut eka dgr berita ni.be strong wiyah.eka yakin sume ni pasti ada hikmahnya.takpe, baby2 tu tungu wiyah di syurga

Wiyah said...

Nisa : insyaAllah mudah2an..apapun hidup mesti diteruskan,,wiyah redho..selamat hari raya & selamat sampai ke setiap destinasi yg ditujui..amin

Wiyah said...

indahhouse: thanks akak...yup wiyah pon berfikir macam tu,,mak keluarga kawan2 semua..beri sokongan +ve utk wiyah hadapi dugaan hidup..semua yang berlaku pasti ada sebab & hikmah disebaliknya..insyallah

by the way wiyah ucapkan selamat menyambut aidilfitri 2011...makan rendang ketupat ingat wiyah yang tengah berpantang ni yer ;-)

Wiyah said...

eka: thank eka...wiyah mmg dah expect sume ni akan berlaku coz wiyah bleeding non stop,,alhamdulillah wiyah & suami menerimanya dengan redho walaupon edikit kecewa..wiyah bayangkan tahun ni dapat beraya 2 1/2 orang..tapi tu semua angan2 belaka,,

utk eka wiyah doakan semoga ada rezeki eka insysAllah & ucapkan salam aidilfitri dr seberang laut...bila blik kampung? jgn sedih2 yer..ibu suami ibu kita jugak ;-)

~ JD said...

moga tabah.
jaga diri baik2 yer
:)

C.I.N.T.A said...

wiyah.. sedih dgr berita ni.. takpe la wiyah semoga yang terjadi ade hikmah.. jage diri ye wiyah

Lady Mira said...

dear... im really sorry to hear this news. i was unable to congratulate you earlier since i was not in good health. Semoga wiyah tabah menghadapi dugaan ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...