To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Tuesday, August 16, 2011

2 line?? Alhamdulillah..Terima Kasih Ya Allah...Sujud Syukur PadaMu

assalamualaikum...wbt

alhamdulillah ..syukur padaMu Ya Allah,,speechless bila tengok test kit/ pregnancy test 2 line!! rasa macam tak percaya pon ada,,coz test kit/pregnancy tu RM5...harganya sgt murah & worried false result! wiyah check sendiri semasa bgn sahur 11/08/2011 hari Jumaat...tp alhamdulillah semalam dah pergi confirm kan...pergi klinik & klinik suggest pergi specialist...wiyah turutkan & confirmed now i'm pregnant on 7weeks!!! 

test @ al-farabi Specialist & Klinik khizan & at Home

tapi sedikit kerisauan coz scan tak nampak lagi...so need to for a week or few days,,,semoga sumenya berjalan lancar! Ya Allah peliharalah kandungan ku ini sehingga tiba masanya...Ku bermohon pada Mu Ya Allah

folic acid & Duphaston [ ubat utk kuatkan rahim coz wiyah ada bleeding cket2...insyaAllah harap semuanya oke]

p/s : pada kawan2 yang seangkatan dengan wiyah...our jouney to be a mommy,doakan kesihatan wiyah yer & wiyah juga berdoa semoga doa2 kita semua dimakbulkan olehNya..InsyaAllah nanti wiyah share faktor  kemungkinan doa wiyah didengari...Alhamdulillah

26 comments:

C.I.N.T.A said...

wahhhhhhhhh! wiyah! congrats.. semoga berjalan lancar sumenyer..

pnsusu said...

tahniah..tahniah....
alhamdulillah.....
take care dear

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, Congratss!
jaga kandungan tu leklok naa.. ;)


MySuaraBlog: Penyakit Makan Benda Pelik

Wiyah said...

cinta & Pn susu & Zwan : million thanks to u & doakan sumenye berjalan lancar yer..amin

mOOn said...

Dear, im happy 4 you!!!! Please take care. Jangan ganas2. jng buat kerja langsung. tido, tngk tibi dan mkn sja d benarkan. haha.. jaga elok2 untuk bln2 terawal nie..

zura_habib said...

tahniah!

Wiyah said...

thanks cik moon..hurm kalo begitu makin bambam la ai,,,tak payah buat kerja apa2 yer..huahaha di tatang bagai minyak yang penuh,,nanti u jd driver i eh ;-)

Anonymous said...

tahniah awak.... take care...jaga amanah Allah nii... bukan senang kan nak dapat....doakan sy n kawan2 yg lain ye... (nkh)

Wiyah said...

tq..wiyah doakan sume kawan yang lain akan dapat berita gembira,,,wiyah faham sume peraaan ni..alhamdulillah 4 tahun bersabar harap2 kali ni selamat hingga ke saatnya ...amin ya rabbal alamin

faRhaNA :) said...
This comment has been removed by the author.
faRhaNA :) said...

hey aunty!! hahaha...excitednyeeee..!!welcome my new kazen...!!

hanidatul shatira said...

taniahhh....doakn hani ye lepasnih.....

eKa said...

sonoknya wiyah...congratz taw...nanti share info...usaha2 yg mungkin menyebabkan wiyah termengandung taw.skali lagi congratz...extra take care

mahujadiibu said...

do take care ye wiyah on ur 4th pregnancy..:)

eyza said...

Wiyah.. tahniah... hepi eyza dengar... doakan kami2 yang TTC ni yer.... jaga kandungan baik2....

Wiyah said...

shatira > thanks for ur wish & pray...

Wiyah said...

eka> insyaAllah akan tiba masa utk eka plak nanti...cuma masanya mungkin blom sesuai,,insyaAllah nanti wiyah share kebarangkalian itu...hehehe,,anyway thanks for d wish yea..;-)

SeLLaPeeZ said...

Tahniah Yah!!Happy for both of u :)

Wiyah said...

mahu jadi ibu > insyaAllah impian kita semua utk menjadi ibu akan tercapai..cuma mungkin masanya cepat ataupun lambat...banyakkan bersabar yer ;-)

Wiyah said...

eyza >thanks for d wish & ur pray...i pray for u TTC members ur dream to be a mommy come true insyaAllah..

Wiyah said...

SellaPeez > thanks sella aku doakan yang terbaik juga utk ko..lps ni turn ko plak insyaAllah ;-)

chinta... said...

tahniah kak...ya allah betapa teruja nya Chinta....syukur...syukur Ya Allah...semoga akan ada rezki rakan2 TTC yang lain pulak kan...amin..

Linda Aziz said...

tahniah kak wiyah.....semoga sihat2 selalu bakal mummy n baby......

nora said...

yah..tahniah...semoga sumer slamat k...xsabo plop nk tgk u pgang baby!!!

AniE said...

Tahniah...
erm...npe saya terlewat tau ekk...
Tak pasan la...Maaf!
hehe, Tahniah, rezki awak wiyah,,
Take care OK=)))

Wiyah said...

Linda & Nora & Anie : big thanks yea,,insyaAllah semoga sumenye selamat & wiyah pon doakan yg terbaik buat u all...;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...