To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Tuesday, March 13, 2012

ARWENDANISH 1ST GIVEAWAY

assalamualaikum wbt

malam ni mood nak join GA..rajin gak wiyah join GA tapi so far blom pernah ada luck dalam GA nie...just utk suka2 & support bloggers yang anjurkan GA..sambil tu boleh tambah kawan baru walaupun sekadar di alam maya but we can make it real kan :-D..selain tu boleh gak dapat info2 terkini yang blogger share tru N3 diaorg..

so kali ni nak try mana tau kot ada luck..hahha,, yer la tu! hurm pada semua yang nak join..Jom kita cuba nasib hehe.. JOM KLIK TO JOIN ...HADIAH nya tersangat la lumayan & syarat2 nye cukup mudah utk dipenuhi ;-)...utk syarat2nya sila scroll sampai ke bawah yer or klik jer link tu utk tahu selanjutnya ...hehee


Jom tengok antara hadiah yang ditawarkan & bakal wiyah menangi hahhaa

english cotton (salah satu 4meter) by

satu handbag dan satu wallet by
snow cap (unisex) by

purse coin, keychain dan headband by

keychain, fm, brooch by
free header design by
TLF

&
special gift dari Arwendanish blogspot

sebuah jam tangan unisex casio silver color 

FM dan tempat letak pen from Hatyai

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

  • Mesti ade blog sendiri (blog khas tuk contest/GA/biz xboleh) dan juga akaun facebook.---> mmg ada ;-)
  • Korang kene jadi follower: -

         - Arwendanish blogspot (blog tuan tanah) ----> follower ke 1055
         - My Luvly Kids&Baby Collection blogspot ----> follower ke 56
         - Ten Little Fingers (TLF) blogspot ----> follower ke 880

     3. Like / add facebook

        - Pesona Puteri Collections
        - Miemiey Collections Owner
        - Bundle Addict
        - Syafa Shamioon
        - Qaseh Zueieda

   4. Buatkan satu entri bertajuk “ARWENDANISH 1ST GIVEAWAY”, letakkan  banner di atas dalam    entri dan link kan ke entry ni (copy paste jek n3 ni kt blog anda). Letakkan juga banner tersebut di sidebar blog anda dan link kan ke entry ni.

   5. Terpulang pada anda nak tag atau tidak.

   6. Pas dah buat n3 tersebut komen kt n3 sini besertakan link anda tadi.

   7. Antara 5-10 pemenang akan diumumkan secara random. Ikut sape yg bertuah dpt hadiah2 tu ye.

   8. Hadiah akan bertambah dari pihak sponsor jika mendapat sambutan yang mengalakan

   9. Giveaway ini berlangsung 6/3/12 - 5/4/12 jam 11.59pm


10. Pemenang akan diumumkan pada 6/4/12 sempena besday aku ahaks.

11. Anda diminta ikut syarat2 yg diberikan..kalo tidak..penyertaaan anda tidak layak.

3 comments:

el said...

tuan GA dtg spotchek
ermmm sidebar banner xde eh..betul ke..ek saya terlepas pandang ni...nti chek balik k adiosss amiggosss :)

Anonymous said...

Good ωay of sеeіng thіngs
- I аm a little more оf a monоchrome pеrson,
myself

Also viѕit mу blog post; flower girl necklace
Take a look at my blog - bracelets silver

Anonymous said...

Thatѕ a goοd post and certaіnlу helped cleаr my hеаd а
little bit

Ηere is my wеb page - uslbc2.free.fr
Here is my website - dog tag necklaces

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...