To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Wednesday, October 10, 2012

WW: 32 weeks pregnancy..Dah siap basuh !

Assalamualaikum wbt

hari ni entry tak bercakap..so kita layan gambar jer la! hihi..sebagai kenangan kami utk menerima kehadiran permata hati anakanda pertama kami...coming soon insyaAllah! Drp baju2 yang wiyah beli ni..Cer teka..gegirl or boboy?? hehe



















Alhamdulillah..mostly barang2 baby sumenya dah setel..hanya menunggu masa utk tiba ke saat itu..semoga semuanya selamat..amin ya rabbal alamin

11 comments:

mala said...

lebih pada boy je ni ;-)

Wiyah said...

ye ke?? warna2 selamat ni ;-)

LEEN said...

Mcm gurl je... sbb baju ade sunshine hehehe... Leen belum siap mendobi lagi kandungan dah 34weeks..hukhukhuk...

Wiyah said...

thaniah dah 34 mggu,, tp blom cuci lagi..penyabar btol! hehe..hurm yg pasti..mmg beli warna2 selain pink & biru, wiyah basuh awal2 sbb byk perkara kena setel lg + nak berpantang kat kampung ;-)

mOOn said...

wahh!!! sakan kau yah mengsoping baju anak.. hahaha.. takpa2.. saya yg x beranak nie pun excited nak tunggu baby boy itu keluar dari rahim mak dia.. cepat!!! semoga selamat semuanya.. Amin...

Wiyah said...

kahkah..itu lanyer, suok sgt main ambik2 jer, skali nak basuh..kumpul2 hambik ko lebih 50helai tang baju saja..menggeleng kepala si dedi ;-)

Aida Nuriezma said...

wihuuuuu...besnye baju baby....hehe..byk tu..nti blh la pjm yek.hehe...

Wiyah said...

erk pinjam???boleh jer..adik bvradik kn no hal hehe,, ada gud news ke ni..serius??

NURSHAZANA said...

Wah..kak wiyah byknye...:)

Anonymous said...

Best kn cuci bju bby..perasaan tu x dpt digmbrkn..

Anonymous said...

salam kepada kak wiyah..terharu baca entry pasal ur history and pregnancy..didoakakan semoga diberi kesihatan dan dapat baby yg sihat..insyallah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...