To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Sunday, October 28, 2012

Salam Eiduladha & Nasi Lemak Susu Cair

Assalamualaikum wbt

Salam Eiduladha 1433H..Semoga pengorbanan tahun ini memberi sejuta makna dalam hidup kita insyaAllah! Maaf lambat plak ucapan ni..almaklumla rakaman bukan siaran langsung ekeke..dah la hari ke-3 plak tu ;-)

sehebat manakah pengorbanan kita pada tahun ni? apa pun pengorbanan yang kita buat bergantung kepada niat asal kita..bkn kepada berapa bahagian or brapa ekor haiwan yg kita korbankan..betul tak?? since wiyah & suami dah mula pening & sakit perut may be disebabkan daging! kata org daging fresh lg cepat bertindak pada badan kita..hurm di atas dasar kesihatan wiyah & suami sebolehnya mengurangkan pengambilan daging..tahap kawalan!

Nasi Lemak..Eiduladha ke-3


hr ni pagi2 lagi en.suami  dahbg hint..baby! abg rasa mcm tak sedap la nak breakfast kat luar..rasa sakit perut la & mcm2 lagi..so paham2 jer la maksudnya kan ;-)..so wiyah ke dapur , tak tau nak masak apa sebenarnya sbb takde apa2 dlm esbok tp last2 jd jugak nasi lemak ni ..

Nasi lemak basmathi tak ber'santan' yg digantikan dgn susu cair  + sambal bawang semata-mata + ayam goreng 2 ketul + telur 2 biji ngam2! 

Jemput makan semua & salam Eiduladha ^_^ peace !!

Sekian..wassalam

2 comments:

Ena's Palace said...

mcm mana la rasa dia agaknye kan...gunakan susu cair tu...

Wiyah said...

itulanye..tanya mr.hubby apa rasa, dia jawab makan jer la hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...