To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Thursday, September 29, 2011

Luahan hati...naluri keibuan ;-(

assalamualaikum wbt

hurm..memalam ni terasa sunyi la plak,,rasa nak berborak & nak main2 ngan baby..naluri ibu kembali menjengah..sobsob,,hari ni banyak tengok pikcer2 baby yang digugurkan dengan sengaja oleh pihak2 yang tak bertanggung jawab...baby yang dibuang selepas dilahirkan!! argggh rasa nak marah sangat2 bila tengok sume tu...kenapa mereka2 semua tu tak menghargai pemberian tuhan??? sedangkan kita yang sangat menginginkan keajaiban tu berlaku pada kita...;-(

sangat2 sensitif dengan semua ni..rasa nak g marah2 & nak bagi motivasi , brainwash jer kat di org tu..sambil duk layan perasaan ni..buka email yg mr.hubby foward kat wiyah....alahai sweetnye..comelnya..cutenya,,sekurang2nya bila tgk pikcer rasa happy dengan ibu bertuah yang dikurniakan zuriat yang sempurna & secantik ini...ya allah sungguh sempurna ciptaanMu,, what the luck ibu  ini kan..;-)

meh wiyah share pikcer2 baby comel ni yer..




wiyah tak meminta dikurniakan baby secantik ini...cukuplah sekadar dikurniakan zuriat yang sempurna dari segala sifatnya, soleh & solehah serta beriman kepada nya yang ESA..berbakti kepada kedua ibu bapa ..amin amin ya Allah..Semoga doa ini didengari olehnya & diberi lagi peluang untuk merasai nikmat untuk menjadi seorang ibu..sebagai pelengkap rumahtangga kami ...insyaAllah  [ berderai air mata dikala menulis ini..]..




Bertuahkan Ibu kepada budak ni...semoga berjaya dalam hidupnya ;-)

7 comments:

chinta... said...

sungguh comel pic kanak2 nih..beruntunglah..insyaallah ada rezki untuk kak wiyah lagi ek..

eKa said...

ya allah...perfect !!!!!!!...sgt comel la...mcm doll...mix kot wiyah

Lady Rina said...

comelnya....sabar ya..Insya Allah nanti rezeki wiyah pulak..:)

Wiyah said...

Tu lanye,comelkanbaby ni,perfect sgt yer..indyaallsh sama2 kita doa moga ada rezki kita..;-)

Anonymous said...

sabo yer yah..insyaallah akan ade rezki u plop pasni..kami sekuarga sentiasa doakan yg terbaek utk u n ayie

nora said...

sabo yer yah..insyaallah akan ade rezki u plop pasni..kami sekuarga sentiasa doakan yg terbaek utk u n ayie

Wiyah said...

nora : thanks for ur support,,tu laa next year kena berusaha keras lagi hehhe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...