To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Wednesday, September 14, 2011

Salam Kembali Bersiaran..Eidulfitri 1432H

Assalamualaikum w.b.t

wahhhhh agak lama wiyah bercuti kali ni ..yer la cuti berganda2 kan,, dgn MC lagi + cuti raya + cuti sem & sekarang selepas semua tu berlalu..wiyah kembali jadi student, jd weekend husband& wife & kembali busy..apapun alhamdulillah dah semester akhir & jadual tersangat la loose ..boleh balik tiap2 minggu...ececeh owh tidak  sgt x confiden nak drive jauh2 skang ni!! ahhaha yer la tu..tup2 dah sampai dpn umah ;-)

hurm hari dah 15syawal yer..kejap jer masa berlalu, nak  puasa 6 pon tak sempat lagi,,hari ni baru transfer pikcer raya hari..punya la xder mood nak raya sampai kang bergambar pon tak sampai 10 keping pon..just sekadar kenangan utk aidilfitri 2011..raya dalam berpantang tapi tetap maintain pakai baju raya hikhik...


plan asal nak bertema color black & grey..tp kita hanya merancang dan tuhan yang menentukannya..last2 minute en.hubby keluar shoping sorg baju raya we ol termasuklah t-shirt seluar sendiri,,kueh2 & barang utk persiapan raya yang lain..maka terjadilah color turqois & pink..hurm whatever apapon kami tetap meraikan adilfitri tahun ni tapi diibaratkan dalam kegembiraan terselit kesedihan jua..sobsob,,thousand of thanks to him for d support & understand me!!


ini jer pikcer yang boleh di abadikan utk aidilfitri 2011..semoga tahun hadapan kami dapat beraya dengan lebih gembira & ceria daripada tahun ni..insyaAllah

wiyah & adik di rumah makcik,,adik bongsu ayah wiyah ..pikcer di snap oleh anak buah wiyah..kini sedang menduduki UPSR,,semoga mencapai apa yg di cita2 kan..insyaAllah

.masih sempat berkunjungan ke rumah saudara mara walaupon tak sihat..masa ni baru 3 hari keluar dari hospital..perut still sakit lagi,,hati pon still sebak bila org tanya macam2 kan..berjalan pon masih berpaut  pada en.suami,,tak mampu utk berdiri berseorangan & berjalan laju2

alhamdulillah syukur kerna dikurniakan suami sebaik DIA..love u abang..i'll promise to love u till d end of my life!! Amin ya Rabbal alamin..



4 comments:

Aida nuriezma said...

yah,i doakan u kuat n tabah sokmo eh..yg penting sihat n bahagia sokmo.
cantik baju u..sweet plak nmpak kale gitu.hehe...i x sempat nk update psl raye.huhu...ni start bz dgn kenduri kawin adik ipar dh:)

Wiyah said...

thanks U,,haha baju yang beli kat bandung tu la nye,,baru siap jahit..dah xder choice pakai jer la match kan ngan baju melayu ayie hantaran time tunang dulu..4tahun yang lalu,,nasib la muat lagi..apapun syukur coz dah sihat kesihatan mental & fizikal..i pon duk tgu2 gak u nak update cite raya..hehe

Aida Nuriezma said...

apekah?ayie muat lg bju 4 thn dulu?owh...hehe...insyaallah..mgu dpn nun bru leh update kot..kmis ni i dh start cuti nk g tlg2 kt ampang dh kan

Wiyah said...

tu la nyer...stil muat lg,,dulu dia saiz M tp i beli saiz L,,alhamdulillah bleh muat lagi baju laki kan lain skit dr baju pempuan ek...xder ketat2 tang dada...kalo i rasanya mcm dah sarung nangka kot hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...