To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Monday, December 27, 2010

Kami Bertiga Ke Masjid


weeeeee...kali ni wiyah ikut en.hubbyg masjid eh eh eh dkt dgn masjid,,pegi tengok org bersukan (bkn wiyah yg bersukan yer) kat Padang MPK 1 berhadapan dgn Masjid Negeri yg indah tersergam kat Bandar Kuantan neh..ngeh ngeh :-D

actually wiyah ni tersgt la mls nk bersukan xtau la nape since sek rendah mmg wiyah xpenah join main apa2 pon...jenis LEMAU cket so xleh nk main itu ini la,,sumenye dilarang keras..
seumur idup xpenah main NETBALL..percaya x? hehe tp mmg siyes..tanya la kwn2,famili sume penah tgk x wiyah main? yg wiyah tau peranan GS jer..yg lain GB,GD ke ape mmg xtau per peranan diorg jerit2 kat tengah padang tu...ahaks! jgn marah yer kalo sape2 yg minat netball tu,,xberniat nk mengutuk just share wiyah punya pandangan peribadi cap ayam jer..kehkeh

Tp wiyah xnk citer psl hr sukan ni..takut ada tersalah ckp ke per kan,,coz wiyah bkn nyer involved directly just follow en.hubby jer untuk penuhkan aktiviti hujung minggu wiyah..
k lets pikcer tell d story

En.hubby selaku urusetia wakil dr Jabatan beliau..sama ngan baju Menteri Kerjaraya Y.B Menteri Kerja Raya, Dato' Shaziman Abu Mansor...Idola En.hubby saya


Adam pon join skali..mata stil shepet lg,,awal sgt bangun yer..cian dia xde mood lg nk senyum muka blurrrr je tgk org maen bola

Puan Suri hati en. suhairi..(bkn puan sri yep) :-)


acara last..we all masuk ke padang Stadium Darul Makmur merasmikan penutup bersama2 ngan Menteri Kerja Raya

bawak adam g giant..adam dah berkenan ngan beskal neh!! sabar yer tggu cik yah blik lg skali..skang tgh separuh nyawa poket nipis..kehkeh



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...