To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Friday, December 17, 2010

Malam yang Sepi


Ujan lebat sangat kat luar...dr lps magrib td ujan sampai la skarang,,angin pon agak kuat! tapi kenapa mata ni x ngantok..susah sangat nk tdo lately ni,mlm td kul 4lebih br TERTIDO...haih malam ni xtau kul brape la agaknyer...

en.hubby dah lena diulit mimpi...penat sgt kot mgu ni outstatuion sana sini...jadi urusetia utk sukan kementerian kat stadium lg..walaupun just urusetia tp duduk kat bwh matahari mmg memenatkan erk! nampak hangus muka dia td...tdo berdengkur2

td masak IKAN BAKAR BEREMPAH...rempah dah wat hari slase lepas,,wat banyk terus then bagi2 kan kat mak ,kakak2...share tiap rezeki yang kita ada lagi berkat kan! pastu tgh hari blik umah mak..ayah ajak g kemaman beli beras & g klinik nk amik ubat while kakak aku plak g amik barang kat LENO..otw blik mak ajak g cari ikan pari kat pantai,,tp xder just ikan kembong jer! ayah nk mkn ikan pari..xper esok anakanda g cr ikan pari kat pasar yer...

ermmm..esok nk wat makan ramai2 kumpul famili since dah lama xberkumpul,,so wiyah plan nk wat YONG TAU FOO hopefully menjadi la..nanti wiyah upload resepinyer!

hokey wiyah nk baca novel la...nk bagi mata ngatok sikitt! well membaca kan bley wat kita sangat 4 5ploh kali ngeh ngeh..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...