To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Wednesday, December 22, 2010

Kemalangan Ngeri Meragut 27 Nyawa Di Cameron Highland


Ya ALLAH..masa wiyah dengar berita ni,,mmg x tenteram sgt hati wiyah...apa taknye wiyah br jer check in hotel dlm kul 6.30pm kot..wiyah kesana coz ikut en.suami yg berkursus disana 3H2M so alang2 cuti wiyah join la skali...syok jugak kan..

pagi isnin 20hb,,,11.00am tu...pelik gak byk sgt bunyi ambulance.. police.. bomba.. pertahanan awam..mmg xhenti2 bunyi nyer! so wiyah agak2 maybe ada tanah runtuh , jalan putus or so ever coz hujan lebat logik la kan kalo ada perkara mcm tu berlaku..tp sebaliknya bila tgk berita 1.30 tu

Share d moment with en.google!

Bayangkan bas 2 tingkat dibawa dlm keadaan jalan yg ada curve..turun naik keliling bukit,
penumpang yang ramai..haish Ya ALLAH mintak jauh kan malapetaka dari kami..Amin

Jenazah yang telah dikeluarkan...menggerunkan !

Bayangkan orang2 yang berada dlm keadaan tersebut...keluarga mereka?

wiyak agak tersentuh hati & sedih bila tgk berita tentang kemalangan ni...MasyaAllah teruknya! Rasa meremang bulu roma masa dgr berita tu..dalam kepala asyik terpikir camane la diaorg tu..Alhamdulillah coz kami x ikut jalan Simpang Pulai tu....Syukur sgt2, dalam hati ni tuhan jer yang tau betapa bimbangnye time nak balik nanti...coz ujan mmg tersgt la lebat xhenti2..

Alhamdulillah kami telah selamat sampai hari selasa malam kul 11.00pm...perjalanan yg agak lama 7jam coz en.hubby sgt berhati2 80km/hr xlebih dr tu..hubby cakap

"Biar Kita Lambat Asalkan Kita Selamat" ..

anyway
Thanks to en.hubby..coz Ingat Orang Tersayang!! kahkah..sayang la sangat

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...