To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Monday, December 27, 2010

Hujung Minggu di Dungun (Part 1)


Minggu2 akhir di tahun 2010 ni..wiyah menghabiskan cuti di rumah mertua di Dungun! Emmm agak lama jugak tak blik sana..asyik sibuk jer tp walau sibuk camana pon mereka masih lg diadalam HATI & INGATAN wiyah..takkan lupa,,sentiasa bermain difikiran tau! kehkeh..whatever past is past la,wiyah xnk ingat lg,smoga tahun baru 2011 nanti memberi sinar kehidupan yang bercahaya buat kami AYIE & WIYAH sekeluarga..AMIN

Cucu Sulung Keluarga En.Ramli + Pn.Rohani...sgt nakal hokey!

Adik ipar + Biras = Mama Papa Nurul Zoela Sofea


Menantu Sulong to En Ramli + Pn Rohani = Shangat2 montel!

Hah ni plak anak sulung mereka a.k.a En. Husband Wiyah..kehkeh


okey..abis citer part 1,,sori xde la plak pikcer En.Ramli + Pn. Rohani..lenkali la yep

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...