To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Wednesday, January 11, 2012

Yeay goverment bagi birthday present!

assalamualaikum wbt

wah..mencatat rekod!! lama gila wiyah tak bertenet haha...hati mmg teringat gila nak ber 'fb' & ber 'blog' tapi apakan daya masa mmg sangat2 tak mengizinkan,,skang ni sedang menggila ngan final exam + correction PS b4 compilation due date 27th January 2012...rasa macam semput bernyawa coz semua benda perlu disetel kan dalam masa yang masa

disebakan sangat2 sibuk sampai kurang teringat  (means teringat la juga kan ;-) my sweet 30th birthday on last monday!! haha sweet la sgt..muka pon dah berkedut2! huhu macam tak caya jer..i'm 30 right now!...1st wish wiyah terima dari of course my other half  said "welcome to 3 series"..hehe baby dah tua ..abang muda lagi..huh sangat sakit hati but i like coz mr.hubby offer something yg special ...abis study nanti boleh redeem  ;-D ...dalam usia yang dah mencecah 3dekad ni...1 jer wish wiyah

*************************
  "Ya Allah, kurniakanlah bagi ku rezeki cahayamata..Sesungguhnya ku amat menginginkannya"...amin amin ya rabbal alamin
************************
walaupon wiyah berjauhan dengan suami & famili tapi wiyah masih bersyukur coz masih ada kawan2 yang sentiasa bersama saat senang & susah..goverment pon sama macam tau jer wiyah takde duit tapi nak beli macam2 buku kahkah..tup2 dapat berita gov nk bagi baucer RM200 utk semua student ipta...wah hepi!
so pagi yang cerah kini sudah terang..
**************
9hb January 2012 bersamaan dengan umur 30 tahun
*************
pergi tuntuk kat library UTHM & terus pergi shoping buku2 idaman ;-)

beli semua ni..total RM 170 ( just tambah RM 20),,berbaloi kan coz ada 20% less lagi! 1 bauncer simpan nak bagi kat si ulat buku mr.hubby wiyah ;-)

paling suka dapat beli buku masakan idaman malaya (dapat 5 buku tp tak melebihi RM50...best kan ) + esiklopedia solat yg harga asal RM100 tp lepas less RM80 jer...kalau takde baucer & saja2 nak beli mmg tak la ikan..huhu sangat berkira part ilmu  haha

ok..dah dapat buku masakan yg chef hanieliza,,wiyah suka cara penulisan & cara penyediaan chef hanieliza ...takat ni dah ada 6 biji buku kecil & 3 biji buku kompilasi masakan beliau..sangat teruja & puas hati dapat beli buku ni !

momen2 sepanjang dapat hari goverment bagi hadiah kat semua student IPTA sempena birthday wiyah  ..hehe

kat laman library..sorang budak jadi mangsa tukang amik gambar we all, sori dik yer ;-)

kat kaunter pon jadi...siap kakak kaunter plak yg offer nak tolong ambikkan gambar we all 

depan library paling hebat di asia...library UTHM ;-)

KAMI yang EXCITED dapat beli banyak buku IDAMAN
thanks UTHM..thanks GOMEN & thanks KAWAN2 coz menceriakan hari berkenaan

2 comments:

Lady Mira said...

fulltime students je ker dpt?

Wiyah said...

part time pon dapata gak..cpt2 sila tuntut! rugi tau coz sampai 16hb ni jer bleh tuntut & baucer tu valid until march 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...