To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Friday, January 20, 2012

Sedihnya menghadapi saat itu....

assalamualaikum w.b.t

alhamdulillah...i'm officially complete my study in TVET Education at UTHM!! yahoo...sekarang rasa sangat tenang & lapang sangat jiwa ni...semuanya telah berakhir,,

tapi untuk mengakhiri satu perhubungan tu sangat la sukar...rasa macam tak nak hadapi perpisahan tu tapi kita sebagai manusia..itu adalah lumrah alam,, satu ketentuan ilahi  setiap pertemuan pasti ada perpisahan
alhamdulillah pukul 10++ malam tadi wiyah selamat sampai kuantan di iringi dengan perasaan sebak & juraian air mata untuk tinggalkan kawan2 yang banyak memberi makna dalam hidup wiyah...pertemuan ni rasanya seperti satu pertemuan yang menjadikan wiyah lebih menghargai kehidupan persahabatan, ikatan yang tak mungkin lenyap di ingatan...

huh...tak boleh nak menulis...rasa sedih plak,, still ingat situasi sebelum berpisah petang semalam,,, sangat melekat kat jiwa..tak perbnah rasanya dalam hidup rasa touching macam ni dalam persahabatan,, tak sanggup nak horn & babai korang semalam...sori yer sampai ke yong peng pon still menangis & teringat kat korang

Muna , Aja , Nuha & MBVians Julai 2010- Jan 2012
Yang Indah Itu Pertemuan
Yang Manis Itu Kemesraan
Yang Pahit Itu Perpisahan
Yang Tinggal Hanyalah Kenangan

hari last final exam..kami semua ke kluang atas urusan & atas urusan tersebut memberi satu memori yang indah tanpa di sangka-sangka oleh kami...Ma Ma Ma semua,, ini kenangan kita,, kita abdikannya sebagai satu kenangan manis yer ;-)

kenangan bersama u all...ma abadikan kat blog cabuk ni,,,








No words to descibe how much i appreciate u in my life
where ever u go..what ever u do..
please forget me not! 

4 comments:

eKa said...

cantik2 la gambar ats tu

Wiyah said...

thanks..kat kluang je tak sampai korea lg ;-)

cik anna said...

lawooooonye gambor......jelesssss nyee tgok...

Wiyah said...

camera biasa jer cik anna..edit jer lebih tu ,,hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...