To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Saturday, December 31, 2011

Sayonara 2011 welcome 2012

assalamualaikum...wbt

* Last entry for year 2011..entry yang ke 193*  
hai semua,,,,agak lama wiyah tak bersiaran ,hampir sebulan rasanya kot! sori sgt2 wiyah tersangat lah busy lately..alhamdulillah semalam dah setel semua kesibukan tu, selesai pembentangan projek sarjana wiyah & housemate,,semuanya berjalan lancar & ada sedikit correction..syukur pengorbanan bagi kami dibalas dengan penuh kesyukuran...segalnya telah di permudahkan walaupun sangat sukar utk hadapi semua tu,,apapun thanks pada famili, kawan2 especially housemate yang banyak bagi sokongan, tunjuk ajar & semangat sampai siap report tu sampai jadi macam tongkang pecah umah kita..penuh dengan kertas ;-)

semua ni adalah kenangan manis bagi kami,,aktiviti belajar yg paling beri kenangan manis buat wiyah,,so wiyah nak share kat sini..if something happen at least we have our memory's here,,sedikit kenangan kami b4 pergi ke viva session..wiyah doakan semoga kita semua cepat di posting nanti..cepat dapat keje..cepat kawin..cepat bertemu jodoh & berbahagia hingga ke akhirnya InsyaAllah...


masih mampu tersenyum..dalam hati tuhan jer yg tahu betapa takutnya nak hadapi situasi tu

nuha..thanks yer coz banyak bagi semangat & sumber idea, pendapat semua! nuha seriously muka berdebar2 & jelas nampak kat riak muka tu,,alhamdulillah kita dah hampir merdeka kan ;-)

Ajaa...alhamdulillah dah selesai semuanya walaupon keadaannya yg sgt 2 tak mengizinkan,,,thanks for ur doa sebelum kita keluar rumah tu yer,, touching sangat2 time tu,, sempat jugak jatuh air mata wiyah time tu

rumah kami ;-)

oke...pikcer kat bawah ni plak,,kawan2 yang present sama sesi ngan wiyah..6  orang sumenya! congrats u all we r pass with few corrections... good job ! alhamdulillah


&
kat bawah ni adalah pikcer panel2 kami,,Dr. Asri Selamat & Puan Hajjah Sarebah...thanks coz memudahkan segala urusan kami..jasa kalian akan kami kenang ,,insyaAllah


insyaAllah jika di beri umur yang panjang, pemikiran yang masih waras, semangat yang masih kuat..bertemu lagi kita di peringkat Phd plak yer..amin

InsyaAllah pertengahan bulan Januari nanti..kami akan tamat pengajian, rasa cepatnya masa berlalu..jumpa lagi tahun depan  yer ;-)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...