To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Wednesday, August 29, 2012

WW: Riang Ria Aidilfitri 1433H

Assalamualaikum wbt

Alhamdulillah dapat bersua lagi setelah 10hari kit a menyambut hari raya..pelbagai ragam, pelbagai cerita..apatah lagi juadah yang dihidang kat atas meje..huhu sangat memukau pandangan mata..xdapat nak control sumenye nak..nonstop hinggakan naik 1.3kg sepanjang raya ni..huhu sgt dasyat! patutla badan terasa sngat la berat...
Actually tahun ni xbayk pikcer raya..just raya pertama jer, yang lain2 xsempat nak bergambar since sibuk bapa mertua masuk ward terkena serangan jantung..Ya Allah Kurniakankanlah kesihatan yang baik & jauhkanlah mereka semua dr penyakit yg memudaratkan..amin

Wajah2 Ceria Kesayangan Hamba..Aidilfitri 2012

Practice make perfect..InsyaAllah tahun depan dapat beraya bertiga

Ayah Bonda tercinta

kami yg excited..raya 2 3/4 tahun ni, insyaAllah akan jadi 3!...baby girl or boy??? 

b4 g solat sunat raya pon sempat posing lagi..anak buah punya keje ;-)

we look blue ;-)

Famili kakak yang pertama..

Famili abg yg ke2 xder (kena baca khutbah kat masjid umahnya)

Famili Kakak yg ke-3

adik yg ke-5..via skype coz xdpt balik raya bersama! flight ptg raya pertama..nasibla ;-)

Famili adik yang bongsu..no-6!


cucu-cucuku gangster!...so 16 org cucu dah..4org xder kat sini

Sesi Bermaaf -maafan







wassalam...semogi dipanjangkan usia, bertemu lagi syawal ditahun akan datang ..insyaAllah



6 comments:

Cik Puan Izan✿ said...

salam... dah lama tak jenguk blog wiyah... tetiba terkejut, hepi... tak sangka wiyah dah nak dpt baby... syukur pd Tuhan akhirnya impian wiyah dan suami bakal tercapai utk menimang cahaya mata... selamat hari raya maaf zahir batin utk wiyah sekeluarga... jg diri baik2 yer wiyah ^__^

mala said...

salam wiyah,

tahniah, nmpk berseri-seri! take care..

Wiyah said...

wslam...terima kasih izan & alhamdulillah izan berkat kesabaran, usahan doa dr org sekeliling..doa dr kawan2 TTC, syukur allah makbulkan doa kalian semua..wiyah pon agak lama menyepi kat sini skang br nak aktif semula..insyaAllah tercapai impian kami, selamat haru raya izan maaf zahir batin..

Wiyah said...

wslam kak mala...

terima kasih banyak..salam aidilfitri, camana best tak suasana rya kat oversea?? bertuah dapat rasa pengalaman berbeza dr Malaysia..ngeee

mOOn said...

wahhhh... kamu.. kelihatan cubby sekali.. semakin berisi bukan saja di perut, di pipi pun sekali.. hihi.. xpe2 yg penting happy!!! ^_^ uitt.. i akan jadi orng kuantan.. bleh la kita lepak2 nanti.. hihi

Wiyah said...

chubby mmg dah confirmed! xleh nak nafikan lagi...tahniah2 jadi org kuantan..senang2 roger la yer, i sentiasa free..bleh p bandar 3 4 kali sehari haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...