To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Thursday, August 16, 2012

Salam Aidilfitri 1433H @ 24weeks pregnancy

Assalamualikum wbt

Dikesempatan ini..wiyah nak ucapkan selamat tinggal Ramadhan 1433H & Selamat datang Syawal 1433H kepada semua kawan2, blogger, silent reader & pada semua yg sudi menyinggah kat sini..Semoga amalan ibadah kita diterima oleh Allah swt & mendapat keberkatan..amin

-Harapan semoga tahun hadapan kita dipanjangkan usia & dapat bertemu lagi InsyaAllah-
Mohon maaf diatas segala kekasaran bahasa yang mungkin menyinggung sesiapa sahaja sepajang wiyah menulis disini..maaf diatas segala ketidaksengajaan..Jutaan ampun wiyah pohonkan.

Ingatan tulus IkhlasDari :
Wiyah, Husband & our  baby


Syukur alahamdulillah..tahun ni kami akan beraya 2 3/4..insyaAllah tahun depan bertiga plak..setelah 5 tahun kami beraya berdua..Sesungguhnya Doa kami didengari. Apa yg lebih mengembirakan..kami buat detail scan last week & alhamdulillah progress baby so far so good, normal & active! Doc xleh nak ambil picture baby coz baby gerak terlalu active..patutla perut wiyah rasa macam berkeroncong jer slalu..sepanjang hari, rupanya2 disebabkan baby bergerak terlalu active..it's ok wiyah sgt happy dgn perkembangan baby..pengalaman yang sangat indah tak dapat nak diluahkan dgn kata..

sgt2 tembam..berat naik 3kg sepanjang pregnant!! Doc sudah bising..huh

" bergenang air mata KAMI tgk baby yg sedang bergerak2 dlm perut"
Doc kata..baby tengah azan (tapak tangan pada telinga)..so sweet, so excited & cant wait to face d moment..

credit to mr.google 

SALAM AIDILFITRI 1433H...MAAF ZAHIR & BATIN

2 comments:

Aida Nuriezma said...

slamat hr raya yah & ayie...hepi for both of u..x sbr lak nk tgk baby u nanti...moga dipermudahkan segala urusan..:)

Wiyah said...

Selamat Hari Raya Aida & Adie..I pon happy for u,, tgk u happy & paling happy sgt bertuah dpt kawan macam u! share everything dikala susah & senang.. InsyaAllah I doa doakan yg terbaik buat kalian..semoga dikurniakan rezki cahaya mata,, amin Ya rabbal alamin..

P/s : Anak i anak u jugak..nak anak i panggil u apa nanti?? ibu , umi ..mommy?? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...