To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Wednesday, August 22, 2012

Minggu ke-3 & 4 Iftar 2012

Assalamualaikum wbt

Bersua kembali di minggu terakhir Ramadhan 2012 (masa tulis tp xpublish)..tp skang dah masuk minggu raya ;-)..rasa macam kejap jer masa berlalu, semoga dipanjangkan usia untuk bertemu Bulan Ramadhan lagi tahun hadapan InsyaAllah.


Update jugak walaupun dah masuk minggu raya..just utk kenangan wiyah pregnant tahun ni, harap2 tahun depan jadi lebih rajin & komited + semangat dengan adanya org baru dalam keluarga kami..InsyaAllah

Hari ke-18 : Panaskan lauk yang makcik wiyah bagi..Ayam percik kelantan + Daging Masak Kicap + Nasi Puteh & Kailan Ikan Masin (wiyah masak sendiri)


Hari ke-19 : Memenuhi undangan iftar di Hotel Grand Continental, Kuantan

Hari ke-20: Simple menu Nasi Puteh + Sardin + Ikan Tamban Goreng rangup + Telur dadar & ulam timun



Hari ke-21:Take away Pizza Hut via coupon buy 1 free 1..1 supreme chicken & 1 Hawaian Chicken
sangat berbaloi..dpt 2 regular pizza dgn harga Rm 22.70



Hari ke-22: Iftar di KKTM Beranang, Selangor & moreh di Satay Hj Samuri , Kajang

Popiah Pak Ali Kajang @ Bazar Beranang

Hari ke-23 : Iftar dalam kereta  dalam ladang kelapa sawit otw balik ke kuantan @ Rembau kalo xsilap
Air katira & mutabak ayam + Murtabak Maggie

Hari ke-24: Nasi Putih + Ikan keli berlado + sambal ikan bilis petai + sayur kobis goreng kicap



Hari ke-25 : Nasi Ayam + Kerabu Mangga ikan bilis


Hari ke-26 : Mi Lidi Goreng Seafood


Hari ke-27 : Tapau Nasi Ayam & Yong Tau Foo dari Food Court Kuantan Parade
( xsempat nak masak coz wiyah shoping last minute..apa2 syukur sume setel dlm masa 3jam..hehe)

Hari ke-28, 29 & 30 : Berbuka puasa ramai2 kat umah mak wiyah..macam2 menu ada xsempat nk snap picture sbb busy sgt ngan anak buah yg macam2 hal ..hehe

Alhamdulillah..berakhir sudah ramadhan 1433H dengan seadanya,.tarawikh juga dapat dilaksanakan sebaiknya.. semoga tahun hadapan dapat bersua lagi..semoga dipanjangkan usia utk menjalani ibadah puasa dengan lebih baik bersama org baru ..insyaAllah.


4 comments:

Ina Haireina said...

suke tengok menu2 iftar wiyah.. sangat2 menarik.. hehee..

Wiyah said...

hehe, ye ye jer ina ni..menarik blom tentu sedap tau..makan ikut selera tekak jer ;-)

nur said...

hi..blog walking here..selamat hari raya..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

Wiyah said...

thanks nur sudi singgah sini..okey wiyah terus pergi tgk bunga2 nur ye ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...