To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Tuesday, July 31, 2012

GIVEAWAY TUDUNG FAREEDA by Errina Rahim

Assalamualaikum..wbt

mak buyong nak join GA @ 22 weeks pregnancy!...GA ni di anjurkan oleh tokei kedai Butik Tudung Fareeda Pn. Errina Rahim...tiba2 ada mood nak join lepas jalan2 kat umah Eka d pink lover tadi...slalu gak duk usha2 tudung yang eka pakai mmg cun2 tudung eka tu, wiyah slalu gak cuci2 mata tengok tudung yang d latest kat fb FAREEDA..Nyata Jelita..tapi usha jer la nak beli tak mampu huhu..so kali ni saja try nasib ngan GA kot2 ada rezki baby ni..so bolehla mak buyong ni melaram ngan Tudung FAREEDA..Nyata Jelita  ;-)

  • Jadi Followers blog rina- Done
  • Buat New Entry bertajuk "GIVEAWAY TUDUNG FAREEDA by Errina Rahim -Done
  • Klik pada gambar dan save kemudian letakkan gambar beserta link giveaway ke dalam entry tadi- Done
  • Ceritakan kenapa anda amat suka pada TUDUNG FAREEDA Nyata Jelita secara ringkas sahaja. - Sangat berangan2 nak pakai Tudung Fareeda ni since before puasa lagi, siap g test kat kedai lagi! 1st time sarungkan kat kepala terus jatuh hati coz awningnya terletak elok jer kat kepala..terus perasan diri terasa macam cantik  ;-) & terus mengidam nak pakai pakai tudung fareeda raya nanti (berangan jer la), pakai ngan baju pregnant mesti sgt2 jelita raya nanti!!.."apapun still berangan jer coz perlu bergantung pada poket en.suami" huhu... hurmmm adakah ini di ketegorikan sebagai mengidam yer??? 
  • Kongsikan bersama gambar tercantik anda memakai tudung fareeda @ yang tidak ada boleh letakkan gambar tudung yang anda impikan.- Wiyah tak pernah ada Tudung Fareeda huhu so wiyah tak leh nak share picture la ;-(
  • Selepas publish entry, sila link kan entry anda ke dalam ruangan comment entry giveaway ini supaya saya boleh berkunjung ke blog anda.- Done
  • Wiyah nak tag GA ni kat CIK MOON & Mak Buyong Twin Baby Emme ;-)... Jom kita tambah2 pahala di bulan yang penuh berkat ni! 

10 comments:

eMMe said...

gud luck dear...

lovelywa said...

wowww..besh nih..orang2 yg tak mampu cam sy ni pun memang harap GA2 camni laa nak dapatkan tudung Fareeda nih..nak membelinya idok ler mampu..heheh

Errina.Rahim said...

Nice...good luck!

Sinar Cahaya said...

eh..wiyah...kalu xde tudung tu,kan dia suh letak gambar tudung fareda yg kita berkenan..haa,leh la tempek sekeping gmbar tudung yg wiyah berkenan..

mOOn said...

eh eh.. nama saya ada disinun.. okeh2.. akan cuba buat.. nak pakai tudung raya faredaa gak!!!

Wiyah said...

emme: sama2 jom la try, mana tau kot ada rezki baby kita kan ;-)

Wiyah said...

lovelywa: btol la kan..time macam ni la nk try nasib hehe..jom kita memeriahkan contest ni,, nak beli mmg idok mampu huhu

Wiyah said...

sinar cahaya : aah wiyah tak perasan plak..owner suruh letak pikcer tudung idaman kan..huhu,,xper la terima seadanya( ayat bajet bleh menang wakakaa)

Wiyah said...

cik moon : jom2 try..ai tau u kan suka bab tudung2 ni..apatah lg tudung yg cun melecun ni..bleh pakai ngan jubah gojes u yg bermanik2 tu..mesti u la yg paling cun raya nanti ;-)

Wiyah said...

Errina Rahim : thanks coz anjurkan GA yg bleh bagi peluang pada kaum wanita yg ingin kelihatan lebih berprestij ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...