To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Thursday, July 12, 2012

Ambil mood nak menulis semula..Cuti2 Sabah

kesempatan tgh2 rajin ni..wiyah just nak abadikan kenangan wedding annivesary kami yang ke-5..percutian yg tak dirancang ttp alhamdulillah segalanya berjalan dgn lancar walaupun kandungan hanya berusia 17mggu..tabahkan hati & doa tak putus dari kami semoga semuanya selamat..dgn tujuan utama nak jemput mak & ayah wiyah yang dah sebulan ke rumah adik wiyah di Labuan..tak sampai hati rasanya nak biarkan diaorg balik sendiri..akhirnya wiyah & suami buat keputusan utk amik famili wiyah sambil bercuti sempena annivesary ke-5 perkahwinan kami...Note : Cerita tak detai sepenuhnya, wiyah just cite apa yg ingat berdasarkan gaambar yang ada..teruk kan g bercuti tp tak ambil gambar, nak wat camano mood xdo hehe..sori gambar ni pun wiyah malas nak edit letak watermark ke mmg malas sgt..terima seada nya ;-)







assalamualaikum wbt

salam semua kawan-kawan..apa khabar?? harap semua berada dibawah lindungannya & dipermudahkan segala urusan. Alhamdulillah setelah sekian lama menyepi kat sini, hari ni mood utk review, blogwalking entry terbaru kawan2 yg wiyah byk ketinggalan..hopefully mood rajin akan berterusan insyaAllah.

Syukur alhamdulillah, kandungan wiyah dah masuk minggu ke 20, masih berbaki 20minggu lagi...separuh perjalanan wiyah dah lalui...sememangnya tak dinafikan byk cubaan & ujian utk wiyah, tetapi cuba tenangkan diri serta bersabar dan sokongan yg tak putus2 dr suami, keluarga, kawan2 rapat utk wiyah hadapi kurniaan rezeki dari Allah ini dengan penuh rasa kesyukuran.



wiyah share sedikit gambar sbg kenangan..ambil dr fb adik wiyah coz wiyah still xde mood nak bergambar & posing2 hehe..entry ni just utk kenangan kami & our baby @ 5month pregnancy.

Perjalanan dr Labuan-KK menaiki feri



Di Kota Kinabalu
Pasar Filipina, Kota Kinabalu : Dr belakang--> Mak, adik, ayah, wiyah & husband


sibuk shoping sourvenir..wiyah mampu tgk jer, tutup hidung coz tak tahan bau pasar,,macam2 bau ada berpeluh2 nak tggu diaorg nak abis shoping  huhu

ada persamaan x muka kami..apsal wiyah nampak pendut+ gendung dlm gambar ni ek??

hajat hati nak g tgk monyet belanda..tp x kesampaian coz dah nk dekat nak maghrib, bot pon dah xde huhu melepas daa ( mak ayah wiyah ckp : mcm xpernah tgk monyet huahaha..kena sebiji kan!)

Layangan, Labuan 

Penginapan kami : umah adik wiyah

syukur alhamdulillah 42 tahun bersama & masih menyayangi ant satu sama lain, masih kekal bahagia hingga ke anak cucu..susah senang bersama, cinta org dulu2 mmg kekal coz cintanya dari setulus hati walaupun tak kenal antara satu sama lain masa berkahwin..semoga kita juga dikurniakan perasaan kasih, sayang & cinta sebegini hingga ke akhir hayat insyaAllah



mengidam nak makan ketam fresh kat Labuan, Alhamdulillah dapat..wiyah bawak bekal petai dari kuantan haha

misi mencari perabot jati..wiyah nak cari jam tp out of stock daa huhu,

lepas gian main bola..ngan budak2 pon jadi la huahaha --> mr husband & brother in law

Babai Sabah..Panjang umur, murah rezeki , diberi kelapangan waktu..InsyaAllah kami datang lagi..ber3 or  ber4 hehe..amin



ok..sedikit sebanyak, just utk kenangan kami utk masa kan datang. Thanks for everything utk adik & adik ipar wiyah for the treat us..huaaa hutang u all tak bayar lagi, mana nk cekau duit neh! p/s: tggu duit ada byk cket eh..nak setel www dulu ;-)

2 comments:

mOOn said...

amboi makcik.. jalan sakan.. take care!!! nak tengok perut mak buyung dekat2!!! x nampak pun.. huhu

Wiyah said...

xde la berjlan sakan..just g ambik mak ayah jer, pastu leh menyelam sambil minum air terus hehe..nak tgk dekat2? tggu nanti konvo yer..mesti u terkezut hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...