To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Sunday, February 3, 2013

Happy Sunday tapi bukan hari minggu!

assalamualaikum wbt

Hari minggu yang sangat tak best..sebabnya kelantan ada hari pertama bekerja setiap minggu, still rasa janggal lagi..skalau di Pahang lalunya hari ahad macam  ni kami pergi berjoyah ukur mall sana sini

Mood: bosan duk umah sorang2 
menulis entry sebelah tangan kanan& pegang AEW sebelah tangan kiri..sesekali pergi ke dapur kacau kari daging kat atas dapur huhu

disebabkan sgt bosan makan berusaha gak nak update pikcer anugerah cinta terindah AEW yang berumur 2bln setengah, usung ipad ke hulur kehilir..sampai jd byk sgt typo disebabkan tangan wafiey yang laju nak touch juga ;-)

kena buli ngan daddy before mandi..hihi

dah siap mandi..main air liur plak, abis basah baju..kena tukar baju lg

test walker kat tesco kota bharu..mula-mula nangis tp bila digerak2an dah boleh tersenyum suka..kaki wafiey tak sampai lagi, daddy dah tak sabar nak bagi wafiey naik walker ;-)

nak gi inject wafiey 2bulan hari tu...menangis satu klinik suara wafiey jer!

ok daa..till we meet again next entry ;-)

5 comments:

ZWAN SABRI said...

Comey Wafiey.. tula.. zwan pon masa masok uitm kedah rasa macam kekok sebab ari ahad tepaksa pegi kelas.. lama2 baru dah tebiasa.. :)

Wiyah said...

time kaceh uncle zwan..kan kan rasa mcm tak sesuai plak hr ahad perlu pergi kerja,, mmg tak patut ;-)

Cinta hazanis said...

sis kerja kat mana kat kelantan tu?:)

Wiyah said...

hazanis: follow husband yg bertukar ke sini..saya duk umah jaga anak jer ;-)

Farah Diana said...

sian bb... kecik lg tu klu nak letak kat walker....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...