To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Monday, February 18, 2013

JJCM @ Mail Ikan Bakar, Tanjung Lumpur

Assalamualaikum wbt

Cerita dah basi..tahun lepas punya cite tapi nak share gak,
ini cite jjcm 2 hari sebelum bersalin..kira last request la kat en.suami..erk ye ke? uhaha..tgh mlm ni br sempat nak update, br perasan ada entry yg blom publish..,ni kedai ikan bakar favourite wiyah & suami..citarasa rempah/rencah ikan bakar dia sgt memikat jiwa hihi..kalau ke tanjung lumpur mmg ni la kedai yang kami terjah! tak kira walaupun org ramaikereta bersusun takde parking..sanggup tunggu turn utk dpt kan parking & meja..hehe

sangat mudah utk cari lokasi kedai ni..berhadapan kedai ana ikan bakar petai jalan menuju ke tanjung lumpur, lokasinya betul2 tepi jalan besar

setiap malam full house..apatah lagi mlm minggu macam ni la ramainya umat manusia kat kedai ni

harga ikan pon not bad..yg penting fresh! masih berbaloi dgn rasanya yg istimewa!

antara menu yg kami order..permintaan sebelum berpantang nanti, en.suami bg green light suka hati nak order apa..credit to en.suami, layan wiyah makan sampai berpeluh2 kat situ hihi

ketam bunga masak merah..pedas berasap telinga ooo!

ikan pari bakar..wiyah nak siakap tp besar sgt confirm tak abis..

perfect combination..ikan pari bakar + air asam + rempah ikn bakar extra

tengok tu penuh meja..berpeluh nak abiskan semuanya! apa pun janji puas hati..

tahun 2013 kita jelajah restoran kat klate la plak..itu pon kena tggu wafiey dah besar cket dalam 6 bulan, barulah boleh jalan2 malam ;-)

3 comments:

Azian Elias said...

salam kenal....

seafood ni sapa lah yang tak suka kann.

Wiyah said...

salam kenal..btul la tu, nak2 kalau yg fresh..masak simple pon boleh menjilat jari hehe

Anonymous said...

Ye ker sedap. Biasa jer. Cer try kedai lain d sana ppasti anda akan tau banyk lagi yg sedap pd kedai ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...