To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Monday, November 19, 2012

Dup Dap Dup Dap..Tomorrow is d day!

Assalamualaikum wbt

Bila tiba saat nya..tiba2 hati terasa sgt sayu teringat 4 org cahayamata kami yang telah menjadi ahli syurga Allah yang abadi..sesekali sehingga terlupa & alfa dengan setiap kejadian, kenapa & mengapa sgt besar ujian buat kami..selalu terbayangkan serta berangan kalaulah anak2 kami masih ada semestinya mereka telah sebaya dengan budak itu & budak ini..ternampak2 mereka berlari mengejar kami, petah bercakap..cepat2 beristighfar panjang seperti mengeluh , meragui takdir tuhan & bila tersedar dr berangan..sebak perasaan & pastinya air mata berlinangan..ya Allah tabahkan la hati hambamu menempuhi ujian ini..amin ya rabbal alamin

syukur alhamdulillah..kandungan ke-lima ini harapan kami semoga bayi kami selamat melihat dunia serta dipanjangkan usianya insyaAllah..walaupun begitu masih ada perasaan yang bercampur baur, rasa takut, berdebar2, berpeluh2..& of course akan menangis teresak2 apabila doktor mengatakan 70% kemungkinan kelahiran adalah melalu pembedahan..Ya allah time tu terus menangis kat depan doktor, air mata xleh nak tahan lagi.. 


saksikan video ni..sgt seram walaupun pernah melaluinya sebelum ni, tp bila tgk video ni..tak boleh nak bayangkan wiyah yg berada di tempat tu coz sehingga ke masa wiyah menulis ni..baby still tak berpusing lagi..kepala masih berada dibahagian atas kanan perut ni,..

tak henti berdoa & berharap agar masih ada keajaiban berlaku walaupun 2 3 jam sebelumnya ianya akan terjadi..semoga Allah mendengar doa hambanya ini..Pelbagai air selusuh yang kami dah cuba, usaha sendiri, ibu ayah & org2 yang dipercayai dpt membantu menerusi amalan doa masing2...

Wallahu waklam..kun fayakun, apa pon yang berlaku..


6 comments:

mala said...

kita yg baca pun tumpang nervous. banyakkan berdoa. semoga semuanya selamat.

Marsita yahya said...

SEMOGA SELAMAT SEMUANYA...

Cendana Kasih said...

semoga semuanya selamat...insyaalah

Anonymous said...

Semoga semuanya selamat ye... Insyaallah... lately slalu jumpa wiyah kat warung ceri, psr malam kenit kat beserah... bila nampak mcm kenallllllll je.. rupenyer i baca blog u...silent reader .. sweet je tgk u n hubby... saya doakan wiyah n baby selamat ya...(nkh)

mama_saly said...

salam wiyah..

salam kenal..
singgah dan follow sini..
sy doakn moga Allah mpermudahkn urusan wiyah...semoga semuanya selamat ya..bayakkn bdoa dan tawakal..semoga wiyah dan baby baru slmt..:)

Salmi Khairil said...

insyaallah kami doakan yang terbaik untuk mama wiyah..dan doakan rezeki untuk kami pula lepas nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...