To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Monday, November 5, 2012

Azam 2012 hampir ter'realisasi'

Assalamualaikum wbt

1st of all.. special thanks to my beloved husband, beloved family, relatives, friends & lecturer/supervisor

Syukur alhamdulillah..azam tahun 2012 hampir dapat direalisasikan walaupun tidak sepenuhnya, namun tetap bersyukur dengan kesempatan masa, rezeki yang telah dikurniakan oleh Allah swt..Konvokesyen kali ke-3 dalam hidup wiyah hari sabtu yang lepas 03 Nov 2012 di UTHM, Batu Pahat Johor..pergi & balik mengharungi banjir, tayar kerete ditenggelami air..alhamdulillah dah selamat sampai kuantan ;-)

perasaan nak join & tak nak join sama banyak sebenarnya coz time tu dah masuk ke minggu 36 kandungan..tp en.suami bagi sokongan & dorongan utk pergi tetapi semua barang2 perlu prepare siap2 dalam kereta..thats why tema jadi caca marba, last minute tiba2 jadi tema hijau + purple & uthm wajibkan pakai tudung putih..so wiyah just sarungkan selendang Ct..setel ;-)

Azam tahun 2012
  1. Nak habiskan study master level- achived
  2. Nak ada 'baby' sebelum umur melebihi 30 tahun - will be achived soon (in 2 weeks time)
  3. Nak ada rumah sendiri - (masih mencari lokasi yang sesuai, depends pada penempatan wiyah & hubby ) --> foward ke tahun 2013

Master Of Technical & Vocational Education..insyaAllah ke peringkat Doktor Falsafah tetapi wiyah bg laluan terlebih dahulu pada En.Suami utk mencapai impian bergelar Profesional Enggineer..Ir. Mohd Suhairi insyaAllah, baby akan sentiasa dan terus mendoakan & menyokong abang dalam jua bidang yg abang ceburi!

Mommy & Daddy to be..counting days to go 

with my housemate..1.5 years together, friendship 4 ever yea!

sahabat a.k.a classmate di tika senang & susah..sorg dah jd ummi, 2 org lg mommy to be, sorang bakal pengatin, sorang bakal tunangan orang & lagi sorang still single & available ;-)


last but not least..to my followers, blog reader, silent render..(ayat poyo mcm ramai follower jer hikhik) , wiyah hadiahkan jambangan bunga-bunga ni semua...semoga kebahagian & kejayaan serta kerdhoaan hidup sentiasa mengiringi hidup kalian..insyaAllah

Sekian..Wassalam

8 comments:

Marsita yahya said...

Tahniah...!

Puan K said...

tahniah sis... And selamat melahirkan nnt... :)

♥ ROS ♥ said...

Alhamdulillah..sonoknya berkonvo... :)

Wiyah said...

Marsita, Puan K & Ros : thanks for d wish..moga kejayaan juga mengiringi hidup kalian insyaAllah

eMMe said...

tahniah... for ur graduation, wah! ade master tu... bukan sikit2 pencapaian tu... moga terus sukses..
tahun 2012 ni amat bermakna buat kite dua kan wiyah... moga hidup kite sentiasa dlm lindungan Allah swt.. Amin.............
rasanya wiyah bersalin dulu dari saya kot.. apa apa pun selamat bersalin... pasni banyak keje kite kan wiyah... tanggungjawab makin besar.. ayuh persiapkan diri...

Wiyah said...

insyaAllah emme..semoga urusan kita dipermudahkan, tak kira la sapa yg dulu..janji mommy & baby selamat sihat walafiat..amin ya rabbbal alamin (berdebar2 menunggu saat itu)

Pak Lebai said...

Tahniah...jum cari rumah kat berserah kat taman satelit sejahtera..kita beli semi-D amik sebelah-sebelah

Wiyah said...

kat taman satelit? area jual pisang tu ek..ad apergi tgk baru2 ni tp mcm berkenan kat taman pelindung la plak..sbb ayie kena pindah ofis so dekat cket nak kuar ke by pass

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...