To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Monday, April 2, 2012

Terima Kasih Ya Allah..

assalamualaikum wbt

Alhamdulillah syukur pada Mu Ya Allah..terima kasih diatas kurniaan ini..terima kasih kerna mendengar doa kami..InsyaAllah dalam masa 7 bulan ++ kami akan jadi bertiga amin Ya rabbal Alamin. 


wiyah nak alami saat2 indah macam ni..insyaAllah wiyah akan lalui keindahan nikmat ini dgn penuh kesyukuran pada mu Ya Allah..Doakan perjalanan 9 bulan 10 hari wiyah di permudahkan & selamat hingga tiba masanya nanti..amin

22 comments:

Dahliasayang said...

berita baik ni..
tahniah kak wiyah.
happy for u!!!
jaga diri baik-baik tau..

yannie bunny said...

Congrats wiyah. Alhamdulillah. Doakan kami pulak ye ;)

Wiyah said...

thanks dear dahlia & yannie..alhamdulillah syukur padaNYA,, insyaAllah lps ni rezeki u all akan menyusul amin..

eKa said...

alhamdulilah...masa wiyah sudah tiba.tahniah.take care.doakan eka pulak pasni

makcik rokiah said...

alhamdulillah :)
take care!

Wiyah said...

eka: thanks..insyaAllah time eka akan tiba nanti..sabar menunggu & jgn mudah putus asa ye

Wiyah said...

makcik rokiah: thanks..wiyah harap sgt2 wiyah dapat tempuhi hingga ke akhirnya nanti

eimma's said...

Alhamdulillah...disamping kita berdoa bersyukur jom kita sama2 doakan yang lain pulak :)

Wiyah said...

dalam hati mmg sentiasa berdoa bila tgk kes2 pembuangan bayi bagai..wiyah doakan anak2 yang tak berdosa tu di kurnikan kepada kita yang sangat menginginkannya..amin

Mummy Wanna Be said...

alhamdulillah,tahniah ea. semoga ibu dan bayi sihat hingga saat melahirkan amin

CIK PUAN TIPAH said...

Tahniah wiyah..semoga ibu dan baby yang dikandung sihat sehingga bersalin..

hikari said...

tahniah... alhamdulillah..

semoga terus jaga diri bebaik na..

A*nY said...

Lama x singgah sini...

Tahniah kak, alhamdulillah
jaga diri ye;)

::EIDA:: said...

Tahniah wiyahh~~ doakan ida lepas ni.. amin.. take care~

Salmi Khairil said...

tahniah..

Wiyah said...

thanks pada semua yang mendoakan wiyah & baby..insyaAllah wiyah akan buat yang terbaik! semoga di kurniakan rezeki pada kawan2 seangkatan, insyaAllah akan menyusul plak lepas ni...semoga Allah mendengari doa kita..Amin Ya rabbal alamin

indahhouse said...

Salam wiyah,
Saya tumpang gembira. Moga Allah melindungi wiyah dan kandungan. :))

Little world said...

TahniaH.. Insyaallah Moga Sihat Sehingga MELAHIRKAN..

Nora'sri said...

yah tahniah..jaga diri baik2 tau..i doakan u slamat sentiasa..insyaallah..

Wiyah said...

thanks sgt2 nora..i pon berharap sgt kali ni i akan berjaya menempuhnya,,, utk u jugak i doakan semoga danish cpt2 dapat adik plak yer ;-)

Salmiza said...

tahniah wiyah...
Jaga kesihatan, jgn buat kerja berat2...

Doakn sal plk dpt bb ye...:-)

FiyanParent's said...

tahniah...
banyakkan berdoa, solat sunat tahajjud, solat sunat taubat, solat hajat..mohon dipermudahkan dan diperkenankan segala kemahuan wiyah untuk bergelar ibu... Kita manusia merancang dan berusaha, Allah yang menentukannya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...