To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Sunday, September 29, 2013

AEW turn to 10months

Assalamualaikum wbt

Hi sis, hi bro, hi aunty, hi uncle, hi friends..my name is wafiey, I am 10 months already!
tik tok tik tok..dah 10bulan pon anak bujang kami, how really fast time flies!..check up 10bln wafiey pd 22.09.2013 yg lalu tak byk perubahan pada beratnya just naik 400g dlm tempoh 2bln & tingginya naik 5cm..hurm ukur lilit kepala 44cm, 

suka main kat bawah meja, kabinet tv ta kira kat umah kami, umah tokwan or umah nenek..bila terhantuk / tak boleh turun menangis sekuat hati...hurmmm itulah Aisy El-Wafiey !

alhamdulillah so far perkembangannya sgt cepat..sangat banyak akal..dah pandai nak berkawan, tak ira besar kecik tua muda...bila berselisih/berjumpa jer mesti angkat tangan , senyum sampai ke telunga..ketawa seolah-olah di agah..rata2 yang berjumpa wafiey mesti tanya brapa tahun,,,amboi bulatnya mata dia, cerahnya mata dia..hurm ikut mata sape pon tak tau ;-)... wiyah senyum jer & ckp baru 10bulan makcik/akak/atuk/nenek..fizikalnya seperti org umur 1thn ++

hurm pakai baju saiz 12-18bln okeh..by baju yg dah kena simpan!


owhh anakku..cpt nya kamu membesar sayang!..syukur di atas kurniaan mu ya Allah, sesungguhnya kurniaan yang tiada nilai tandingnya apa pun jua di dunia ini..


tidur ta kira kat mana mesti nak selesa..bantal peluk mmg tak leh tinggal,! perlu sentiasa spare dlm kete..kalau takde dia mcm tak lena nak tdo..bantal busyukk yer wafiey, dah hapak bau bantal tu


seee..tunjuk skill mengemas dia! 
ini semua..cikgu2 wafiey time kat umah nenek...pening kepala kala ada 4org ni, itu x masuk yg lagi 14 org..tunggang langgang jd nya umah nenek huhu

o..counting for 12months @ 1st besday batch wafiey plak..mommy dah berangan na celebrate kat umah nenek cuti sekolah bln 12 nanti..

6 comments:

mala said...

alahai comeinya .. sat saja kan. mesti mama dah dok plan 1st birthday party. tema apa tu? hehehe

Cinta Zakirah said...

cOmelnye Wafiey berdiri kat botol air tu..geram tgk.

Kakzakie said...

Begitulah indahnya kehidupan yg dipenuhi dgn gelak-tangis insan comel begini - indah. 10 bulan lagilah time best nak gomol-gomol:)

Wiyah said...

Mala: itu la kejap jer rasanya setahun kan..takde la birthday party bagai, just makan2 ngan famili jer kot..just suka2 ekeke

Wiyah said...

Zakirah: tempat favorite dia nak bangun senang kot, coz air tu rendah & berat ;-)

Wiyah said...

Kak zakie: alhamdulillah mmg moment yg sgt indah akak, tak boleh nak beli nak create nak share d happy & sadness kita..sodis la plak rasa ;-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...