To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Tuesday, May 28, 2013

May 2013 yg sangat indah

Assalamualaikum wbt

Apa khabar kawan2 semua..sihat? Dah lama tak menulis..masa sgt2 cemburu mgan wiyah
 Since jd mommy ni 24 jam 7 hari seminggu tak cukup bg wiyah yg jd suri rumah sepenuh masa ni..haisssh kalo kerja mcm mana la agaknya, tiba2 terfikir bg org yg bekerja + jd housewife +ommy+ tukang masak + housechores yg lain..respectt la cpz berjaya soapkan sua tu dlm saru hari..u r supermommy babe!  wiyah kena cabar diri sendiri bila dah keje nanti..hrp dpt kuatkan semangat nk tinggal anak kat org huhu..

Actually bln mei sgt byk tarikh yg istimewa buat kami..21, 27 n 28 mei..tahun ni lg special coz adanya Cinta hati kami yg berusia 6bln pd annivesary kawin kami yg ke-6 n daddy jugak turn 31..

Panjang lak membebel hihi..ok straight to d point just wanna to say a very happy birthday to my suwit husband..yg ke-31, semoga Allah memberkati segala usaha abg, sentiasa dimurahkan rezki, sentiasa berada dibawah lindungan rahmatNya..capai impian bergelar Ir. Mohd Suhairi..In sha Allah mommy n wafiey akan sentiasa menyokong dlm apa jua yg abg lakukan. We love u very much..
Hadiah yg tak boleh beli kat mana2 didunia ni
Istimewa utk daddy Aisy El-wafiey

Umur 31tahun br jd daddy..apapun bersyukur diatas pemberoanNya

Alhamdulillah anakanda momy juga dah masuk 6bulan 1 minggu..banyak yg wafiey dah pandai, seronok dpt tgk anak membesar dpn mata ppandai itu ini tak nak terlepas satu  utk tgk anugerah Allah ini membesar dgn sempurna..


Syukur yg tak terhingga juga..usia perkahwinan kawin dah mencecah ke fasa ke-2 perkahwinan..Alhamdulillah 6 tahun sekejap je masa berlalu..sangat bahagia hingga ke satini..syukur dikurniakan seorang suami yg sgt2 superb..sgt sempurna di mata wiyah, saling melengkapi segala kekurangan kami..doa kami semoga perkahwinan ini akan berkekalan dan bahagia hingga ke akhir usia kami..setia pada cinta kurniaan Ilahi..btw thans daddy for d h/p yang canggih ni..:-)

Mommy n wafiey..u r always be my baby!

Ok habis da cite bln mei.Hihi, tggu jun la plak ekeke

1 comment:

Nora'sri said...

okey wat jd daddy umo 31..hubby i jd papa umo 36..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...