To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Monday, October 7, 2013

Terima Kasih Kicap Jalen

Assalamualakium wbt

Entry tertinggal kat draft! huhu..mintak maaf banyak2

Just received a big hamper from Kicap Jalen on last wednesday..Personally, a million thanks to Kicap Jalen, I'm really love & appreciate it! cakap omputih lar plok..haha, otak dah berkarat duk kat umah ni, owhhh rezki kerja bila la nak datang ni, owhh KPM bila nak bagi posting ni...dah bosan dah duk umah ni..ada gak beranak lagi sorang nanti huhu..(dah dah jgn duk merungut!!)


dapat email dr consumer Kicap Jalen bulan puasa lepas, tp mcm caya tak caya jer..tapi reply address jugak & ckp time kasih byk sbb pilih blog cap ayam ni..

Assalammualaikum,

Saya Liza dari Jalen Sdn Bhd. Kami sedang mengadakan program pemberian hamper kepada penulis- penulis blog masakan yang menggunakan produk Jalen. Blog puan terpilih untuk menerima hamper produk Jalen.
Jika tidak keberatan, kami ingin alamat encik untuk tujuan penghantaran hamper.

Sekian, terima kasih.


Terima kasih banyak2 pada pihak yang memberi iaitu Kicap Jalen. Terima kasih jugak sebab memilih blog ini .Pihak penerima sangat berbesar hati menerima pemberian pihak syarikat tuan . Semoga perniagaan tuan/puan akan bertambah maju dimasa hadapan in sha Allah.

Lebih kurang 15 jenis produk utk masakan yang di beri, bermacam2 jenis ada. Meh wiyah senaraikan produk2 dr Syarikat Jalen ni yer
  1. Kicap Lemak Manis 
  2. Kicap Masin
  3. Kicap Manis
  4. Kicap Pekat
  5. Kicap Lemak
  6. Sos Cili
  7. Sos Tomato
  8. Sos Tiram
  9. Kordial Berperisa Anngur
  10. Kordial Berperisa  Laici
  11. Kordial Berperisa Ros
  12. Kordial Berperisa Oren
  13. Taucu
  14. Cuka

Terima Kasih. Orang berbudi kita berbahasa orang memberi kita merasa.Syukur Alhamdulillah di atas rezeki Mu Ya Allah. Belum ada rezki kerja..mungkin rezeki ini yang Allah nak berikan dulu, sabar & terus menunggu berita dari KPM 

2 comments:

mala said...

wah! bestnya ... lps ni byk la lauk-lauk masak kicap hehehe

Wiyah said...

alhamdulillah rezki..in sha Allah, wiyah bkn rajin sgt duk kat dapur..ikut mood gak ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...