To All My Friend, Lovely & Silent Readers

To All My Friend, Lovely & Silent Readers

Mohon maaf kiranya wiyah a.k.a Tuan Rumah tiada kunjungan balas/backlink /follow ke blog kalian, ini kerana disebabkan oleh ketiadaan link blog tuan/puan utk wiyah follow kalian. Jutaan maaf juga jika jarang ber'blogwalking' ke blog kalian (busy tahap cipan). In sha Allah jika ada kesempatan waktu wiyah akan ke singgah ke blog kalian..Peace No War!!

Followers

Imamku Hingga ke Hembusan Nafas yang Terakhir

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

Follow by Email

"Some Love Stories...Live Forever"

Monday, May 21, 2012

Sapu-sapu habuk & Terima kasih semua

Assalamualaikum wbt

1st skali wiyah nak ucapkan jutaan terima kasih pada semua ahli keluarga & kawan2 yang sudi mendoakan keselamatan wiyah+baby. Semoga hidup kalian dirahmati oleh Allah swt. wiyah doakan pada semua kawan2 yang masih menjalani TTC..teruskan usaha anda & jgn berputus asa, insyaAllah  akan dimakbulkan satu hari kelak. A big congats pada emmy yang berjaya..& double happiness dianugerahkan twin baby, penantian yang sangat besar nikmatnya... Syukur dipermudahkan perjalanan 3bulan pertama semoga perjalanan seterusnya akan terus dipermudahkan utk mengharungi 40minggu nan indah bersama kawan2 semua.

Alhamdulillah syukur, masih bleh berblog..mood dah ok! dah lama rasanya tak mengarut kat sini, hampir 2bln lebih kot!  mood mmg totally down sehabis2nya ..langsung semuanya ke laut, ke hutan,berterbangan di udara.. Huh mood nak masak, nak membaca , nak mengedit pe tah lg mood nak menulis. 

Berada di akhir Trimester Pertama, mood pon dah semakin ok..dah boleh memasak & buat pe yg suka dulu kecuali buat keja2 bakery & masak nasi  (bau busuk masa nasi mendidih mmg tak leh nak tahan langsung) jer yang tak boleh.. Sebagai tanda kesyukuran kami diatas rezki yang diberi, wiyah & suami mengadakan sedikit kenduri kesyukuran. Pulut kuning + Rendang Ayam dibawa ke masjid semasa ceramah mingguan kat kampung wiyah, disertai dgn solat hajat beramai2 bersama ahli keluarga semua. Syukur alhamdulillah semuanya berjalan dgn lancar.

wiyah tak sempat abadikan kenangan masa kenduri tempoh hari, kamera pon tak tau duk mana time tu skang br la nyesal sbb tak amik gambar hanya 1 ni jer guna tab masa rendang duk dlm kuali..itu pon sbb nk upload kat fb sbb nak jeleskan adik wiyah nun jauh di Sabah..hehe ni la padahnya bila niat jahatkan. ;-)


Terima Kasih diatas pemberian nikmat rezeki yang tak henti..Amin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...